Burenhulp Zielhorst staat voor u klaar!

Burenhulp Zielhorst is te bereiken via telefoon (06-40181255) of e-mail (burenhulpzielhorst@gmail.com), maar ook via de Burenhulp app.

 

Vanaf 2015 is er een Burenhulp actief in onze wijk. Wij zijn uw buren verderop die bereid zijn om in onze vrije tijd anderen in de wijk te helpen. Bijvoorbeeld met klusjes, tuinieren, een sociaal praatje, boodschappen doen etc. Inmiddels hebben wij ruim 50 hulp biedende buren.

 

Dat er behoefte is aan onze hulp blijkt wel uit de cijfers. Van 30 hulpvragen in 2015 zijn wij gegroeid naar ruim 150 vragen vorig jaar. Wij verwachten dat dit aantal alleen maar zal stijgen.

 

Onze App kunt u op uw smartphone downloaden vanuit de Appstore voor Apple en vanuit Play Store voor Android smartphones. Zoek maar naar burenhulp Zielhorst.

Het voordeel van de App is dat uw hulpvraag direct bij ons systeem binnenkomt. Wij hoeven dus niet uw telefoontje of mail over te zetten naar ons systeem. Uw hulpvraag wordt dus sneller opgepikt door ons. Wij zorgen er vervolgens voor dat er een geschikte hulpvrager wordt ingezet. Deze match krijgt u direct op uw App te zien en kunt u daarna volgen.

 

Heeft u geen hulpvraag maar wilt u anderen in de wijk helpen? Dat komt goed uit want u kunt met de App ook uw hulp aanbieden. Wij nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak. Als u daarna wordt ingezet kunt u dat direct op de App zien en kunt u deze match daarna volgen.

Het voordeel van ons systeem is dat naast het verwerken van de App-invoer wij nog steeds door kunnen gaan met het verwerken van e-mails en telefoontjes.