Jongeren

Heb je een vraag of probleem en wil je graag met iemand praten? Indebuurt033 is er ook voor jou als kind of jongere. Onze jongerenwerkers luisteren zonder oordeel naar jouw verhaal en zijn er voor je. We kennen jouw buurt en school en sluiten aan bij jouw leefwereld. We gaan altijd uit van jouw talenten en mogelijkheden en kijken wat bij jou past. Wil je juist iets organiseren voor leeftijdsgenoten? Er is alle ruimte voor jouw eigen ideeën.

Ook ouders kunnen met vragen bij Indebuurt033 terecht, andere ouders ontmoeten, maar ook ondersteuning krijgen als dat nodig is, bijvoorbeeld via training of deelname aan (thema)bijeenkomsten.

Voor een overzicht van wat de jongerenwerker doet in onze wijken, zie deze Infographic_Jongerenwerk_Schothorst-Zielhorst

Nieuwe plannen…

Tot enkele jaren geleden hadden we in de wijken Schothorst en Zielhorst twee jongerencentra: tienercentrum So What, en jongerencentrum Lijn16. Lijn16 is  in 2017 definitief gesloten; voor So What wordt in samenwerking met een aantal jongeren uit Amersfoort-Noord gezocht naar nieuwe mogelijkheden.

Intussen kan er nog wel iets georganiseerd worden in het gebouw van So What. Neem daarvoor eventueel contact op met Jelle Maris.

Maar kijk ook eens op:

www.kidsproof.nl/Amersfoort

www.dagjeweg.nl/dagjeuit/amersfoort

www.vvvamersfoort.nl/bezienswaardigheden-amersfoort